Цената на горивата ќе се намали, најави претседателот на Регулаторната комисија Бислимовски

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски денеска најави дека ќе има поевтинување на нафтените деривати. „Денес дизелот се намалува за половина денар, а бензинот...