Боки-13 поднесе 30. кривични пријави: Ќе ме спречат само ако ме лишат од живот

Бојан Јовановски денеска во скопското Јавно обвинителство поднел кривични пријави против повеќе носители на јавни функции, членови на нивните семејства и бизнисмени. Неговиот адвокат Сашо Дуковски рече оти очекува од Обвинителството да отвори предмети по поднесените кривични пријави по документирање на случаите