Мицкоски во Куманово: Петта година се власт, потрошија 16 милијарди евра и секое семејство го задолжија за 4.500 евра, претставени и кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашниот предизборен митинг од Куманово на кој беше промовиран и кандидат за градоначалник на оваа партија, Тони Михајловски, истакна дека...