Тиодоровиќ: Напролет најверојатно препорака и за четврта доза вакцина против ковид-19

Тиодоровиќ за денешен „Блиц“ вели дека имунизацијата против коронавирусот  во иднина би можела да се врши двапати годишно. Епидемиолог Бранислав Тиодоровиќ изјави дека веројатно напролет ќе...