И да го преживее гласањето доверба, премиерскиот мандат на Борис Џонсон е далеку од безбеден – анализа на Си-Ен-Ен

Во понеделник навечер, Борис Џонсон ќе се соочи со најтемниот момент од неговата премиерска функција, откако по неколкудневните шпекулации, конечно беше објавено  дека биле поднесени доволно...