Бугарско-македонската комора апелира до Заев и Јанев за надминување на политичката криза и економско поврзување

Бугарските и македонските граѓани и натаму плаќаат најскап роаминг во регионот, поминуваат низ двојна гранична и царинска контрола, не можат да користат даночни олеснувања при напуштање...