Мицкоски од Чашка: Заев е како Луј 14-промовирани кандидатите за градоначалници во Градско и Росоман

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на вечерашниот митинг во општина Чашка на граѓаните им порача да си го постават прашањето дали сега живеат најдобро, додавајќи дека...