ВИДЕО Изјави по вториот состанок на Работната група помеѓу Владите на Р.С. Македонија и на Р. Бугарија

Ги пренесуваме во живо изјавите за медиумите на владините претставници по вториот состанок на четвртата работна група за продлабочување на билатералната соработка меѓу Владите на Северна...