Ги пренесуваме во живо изјавите за медиумите на владините претставници по вториот состанок на четвртата работна група за продлабочување на билатералната соработка меѓу Владите на Северна Македонија и на Бугарија во делот на културата, образованието и науката, туризмот и младите и спортот.