Кулеба до НАТО: Ако не го затворите воздушниот простор сега, крвта на Украинците ќе биде на вашите раце

Партнерите да го затворат воздушниот простор над Украина, инаку, крвта на Украинците, убиени од Русија, ќе биде на нивните раце, нагласи украинскиот министер за надворешни работи,...