Македонско семејство со бебе старо пет дена заглавени во Харков, градот каде се водат најжестоките битки во Украина

50 македонски државјани од кои 20-тина во Киев чекаат да ја напуштат Украина, рече на денешниот брифинг министерот за внатрешни работи Бујар Османи. Османи вели дека...