Ристевска Јорданова: Да престанеме да бидеме заложници на одлуката за почеток на преговорите со ЕУ

Малинка Ристевска Јорданова е еден од домашните авторитети за евроинтеграциите чие мислење е секогаш добредојдено во политичките кругови а пред се во јавноста, поради компетентноста и...