Радев: Ја поддржуваме европската интеграција на Северна Македонија

Претседателот на Бугарија, Румен Радев имал видеоконференциски разговор со претседателот на Европскиот парламент, Давид Сасоли. Двајцата соговорници се осврнале на мерките за справување со пандемијата на коронавирусот,...