На Плаошник промовирана книгата посветена на манастарите во Дебарско-кичевската епархија

Во присуство на голем број верници денеска во манастирот „Свети Климент и Пантелејмон“ на Плаошник во Охрид беше промовирана книгата „Манастирите во Дебарско – кичевската епархија“...