Фон Крамон ја поздрави одлуката на косовскиот суд за куќен притвор за Дејан Пантиќ

Известувачката на Европскиот парламент за Косово Виола фон Крамон денеска изјави дека ја поздравува одлуката на судот полицаецот Дејан Пантиќ, кој беше уапсен пред дваесетина дена,...