Мадона се пресели во Лисабон: Нејзиниот син во Академијата на Бенфика

Дејвид Бандa, 11 годишното момче кое во 2006 година го посвои во Малави, ги минал тестовите во португалскиот гигант и доби чест да биде дел од неговите млади категории. Американската пејачка неодамна платила 7,5 милиони евра за вила од 18 век во местото Синтра во близина на Лисабон