Реформаторите поднеса Декларација за демократизација на ВМРО-ДПМНЕ

Членовите на внатрепартиската иницијатива за реформи во ВМРО-ДПМНЕ до Централниот комитет на партијата доставиле декларација за демократизација и модернизација на партијата. Декларацијата се води под мотото...