Димитров ги декласифицира сите документи за службени патувања во МНР

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, во духот на транспарентноста и отчетноста пред сите граѓани, донесе одлука сите документи поврзани со службени патувања на сите вработени во МНР да бидат...