Шилегов: Срамна е црната кампања против мене со еден документ целосно ја демантирам

Во изминатите четири години го водев Скопје одговорно, чесно и посветено. Мојата единствена мисла беше изградбата на Скопје како модерна европска престолнина. Заедно направивме многу, започнавме...

МВР демантира дека во Прифатниот центар во Гази Баба ќе се сместуваат бегалците од Авганистан

МВР скоро секојдневно ја објавува точната и прецизна информација дека Прифатниот центар за странци, кој функционира непрекинато цели 20 години, нема и нема да има никаква врска...