Премиерот Ковачевски на ФБ за Меѓународниот ден на холокаустот: Никогаш да не се заборави, за да не се повтори !

Денес, кога го одбележуваме Меѓународниот ден на холокаустот, до нас пристигаат пораките на сите жртви на холокаустот во нацистичките логори на смртта. Секој од нив има...