Ковачевски-Шмихал

Честитка до Ковачевски од украинскиот премиер Шмихаил за почетокот на претседавањето со ОБСЕ

Украинскиот премиер Денис Шмихал му честиташе на премиерот Димитар Ковачевски за почетокот на претседавањето со ОБСЕ на Северна Македонија и рече дека се надева на дополнителна...