Заев-Звидзиќ: Македонија и БиХ имаад отворен пат за добра иднина

Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, за земјоделство Љупчо Николовски, за економија Крешник Бектеши, за култура Роберт Алаѓозовски, и министерот задолжен...