Кардула: Мотивот на Своч часовникот на кирилица е ликот на Дениција, како инспирација од македонската поезија

Зоран Кардула, на покана од „Божиновски часовници и накит“, го изработи првиот локализиран дизајн на Своч (Swatch) часовникот на кирилица – Дениција. Познатиот уметник и графички...