„Макпетрол“ реагира на измените на Правилникот за формирање највисоки малопродажни цени на нафтените деривати

Компанијата „Макпетрол“ реагира за измените на Правилникот за формирање на највисоките малопродажни цени на нафтените деривати, особено на делот што се однесува на густините на дериватите....