Петгодишното дете искасано од кучиња хоспитализирано на Детска хирургија

Неговата здравствена состојба е стабилна. Петгодишното дете кое вчера во Мала Речица било искасано од кучиња скитници поради сериозноста на повредите е хоспитализирано на Детска хирургија...