Деформитетите на стапалото, колкот и рбетот најчести кај популацијата од 0-18 години во земјава

По повод месецот на детското здравје, Клиниката за ортопедски болести при ТОАРИЛУЦ  во чиј склоп е и Мајчин дом, организираше креативна работилница со дечињата од градинката...