Суспензија за ОИ: Австралиски натпреварувач во коњички спорт е позитивен на кокаин

Австралиецот Џејми Кермонд (36) кој се натпреварува во коњички спорт (прескокнување пречки) е суспендиран од Олимписките игри во Токио, откако покажа позитивни резултати на кокаин. Тестирањето...