Вкрстено испрашување на Амбер: Повеќето од нападите се случија додека Џони Деп беше под дејство на дрога или алкохол

Адвокатите на Џони Деп во вторникот се сомневаа во вистинитоста на обвинението на Амбер Херд дека Деп сексуално ја нападнал со шише со алкохол. Херд беше...