НБА препорача трета доза од вакцината против ковид-19, со посебна итност за оние кои примиле Џонсон и Џонсон

Раководството на Лигата и Националната асоцијација на кошаркари, работејќи заедно врз основа на препораките на експертите за јавно здравје и заразни болести на НБА, соопштија дека...