Монако ја замрзна сметката со парите од продажбата на центрите за дијализа

Основното јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција доби официјално известување од Обвинителството на Кнежевството Монако дека постапило по барањето за меѓународна правна помош во...