Премиерот Заев прими плакета од борците на НОВ на Србија за негување на традициите на антифашистичката борба

На претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, во рамките на програмските активности за одбележување на празникот 11 Октомври – Ден на народното востание...