Бројките не се важни, треба да влеземе во Уставот, порачуваат македонските Бугари

Претседателот на  Здружението за Македонско-бугарско пријателство Добре Митрев вели дека главната порака што сака да ја испрати откако пописот покажа дека во Македонија живеат 3.504 Бугари...