Во отсуство на противпожарна служба Пехчевци си формираа доброволно противпожарно друштво

Пехчево го доби првото доброволно противпожарно друштво, кое денес беше промовирано на градскиот плоштад, јави локалниот портал Малешнет. По минатогодишните катастрофални пожари во Малешевијата, група на...