СДСМ им подели примероци од Договорот за Фронтекс на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Левица

Пратениците од СДСМ на денешната седница за пратенички прашања им поделија печатени примероци од Договорот со ЕУ за Фронтекс, на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Левица, потпишан...