Дојава за бомба во пет скопски училишта, евакуирани учениците и наставниците

Дојава за бомба денеска стигнала преку е-пошта во пет средни училишта во Скопје. Порталот САКАМДАКАЖАМ.МК јави дека засега учениците од училиштето „Орце Николов“ се евакуирани, односно кажано им...