Стари лица во дом во Неготино, фотографирани со шалчиња на ВМРО-ДПМНЕ

Од домот денеска не добивме одговор, иако неколку пати телефонски ја баравме директорката Снежана Илова, и ни посочија прашањата да им ги испратиме по електронска пошта, со тоа што одговор НОВА ќе добиела до утре.