Во Собранието стигнаа дополнителните документи од Владата на предлог – преговарачката рамка со ЕУ

Владата денеска, според барањата од вчерашната координација во Собранието, достави до Собранието дополнување на Информацијата за содржината на Предлог – преговарачката рамка за пристапните преговори на...