Владата го усвои дополнетиот Буџет за 2019 – повеќе пари за животна средина

Владата на Република Македонија на денешната, 109-та седница, го усвои Дополнетиот Предлог – Буџет на Република Македонија за 2019 година, усогласен соодветно на амандманите што произлегоа...