Сали: Извештајот на ДСЗИ за случајот со ракометарот Тот е доставен до мене, се чека извештај од Судска медицина

По комплетирање на сите документи, ќе се формира комисија ако има потреба и ако има сомнеж за некој детаљ, па потоа ќе дадам дефинитивна изјава, истакна...