Вархеји: Доцнењето на евроинтеграцијата на Скопје и Тирана влијае на довербата на ЕУ во регионот

„Шеесет и пет отсто од економијата на Западен Балкан е поврзана со ЕУ, што ја покажува нивната логична ориентација“, рече Вархеи нагласувајќи во своето онлајн вклучување...