Објавено барањето за гласање на доверба на Владата, седницата в среда

Собранието денеска на својата официјална веб-страница го објави документот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за гласање на доверба на Владата. „Единствени проекти коишто ги спроведе Владата на СДСМ...