ЕЛЕМ: Катастрофална состојба со производство на електрична енергија

Состојбата со производство на електрична енергија во Македонија е катастрофална, рече Драган Миновски, новиот директор на АД Електрани на Македонија (АД ЕЛЕМ), на денешната прес конференција....