Во пресрет на 75-та сезона: НБА лигата ги вброи Дражен Петровиќ, Дивац и Кукоч меѓу легендите

Поранешните југословенски кошаркарски репрезентативци Владе Дивац, Тони Кукоч и покојниот Дражен Петровиќ се вброени меѓу легендите на НБА лигата. Спроти почеток на јубилејната 75 сезона во најсилната светска...