Во Брисел почна билатералниот скрининг состанок за Поглавјето 1 – „Слободно движење на стоки“

Во Брисел денеска почна билатералниот скрининг состанок за Поглавјето 1 – „Слободно движење на стоки“, кое е дел од вториот кластер „Внатрешен пазар“. Делегацијата на Северна...