(ВО ЖИВО) Државен дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во автобуската несреќа

Државниот дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во трагичната автобуска несреќа во Република Бугарија, започнува околу 10:55 часот на Меѓународниот аеродром „Скопје“, а истиот можете...