Државниот дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во трагичната автобуска несреќа во Република Бугарија, започнува околу 10:55 часот на Меѓународниот аеродром „Скопје“, а истиот можете да го проследите преку следниот линк,  информираа од Владата.