Кривична пријава за угостителскиот објект во кој беше Мицкоски

Оставете ги инспекторите да ја вршат својата работа. Да не се вплеткуваат во политички игри. Она што некој сака да го стави во контекст на политиката дека како Пазарен инспекторат сме инсталација на власта не е точно. Единствениот во Пазарниот инспекторат кој е инсталиран од власта сум јас, апелира првиот човек на Инспекторатот, Стојко Пауновски

Суперкуп: Пазарна инспекција не реагира, навивачите ќе спијат по куќи

Државниот пазарен инспекторат нема направено вонредни контроли во хотелите и мотелите во Скопје во пресрет на Суперкупот. Оттаму велат дека досега до нив немало поплаки од...