Николовски потпиша нови 900 договори за давање под закуп на државно земјоделско земјиште до три хектари

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска потпиша нови 900 договори за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини дo...