Цариниците не го ни евидентирале автобусот на „Беса Транс“ при излез, суспендирани двајца службеници и казнет нивниот шеф

Првичните наоди од внатрешната контрола покажуваат дека на 18.11.2021 година, од страна на царинските службеници електронски не е евидентиран излезот на возилото со регистарски таблички СК0284БА...