Движењето одлучно за промени го промовира својот кандидат за градоначалник на Ѓорче Петров

Движењето Одлучно за промени вечерва во паркот во Ѓорче Петров ја промовираше програмата Ѓорче прва зелена општина во градот Скопје. Пред ѓорчепетровци, кандидатот за градоначалник на...